HEM         KONFERENS         RESTAURANG         CYKELSEMESTER         PAKET         RUMMEN
 
 
 
 
HÅLLBARHET         SJÖBACKA         KONTAKT / BOKNING               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Boka konferens i vår inspirerande miljö
Vi anpassar konferensen efter de önskemål ni har med tillgång till Wifi, projektor och projektorduk, whiteboard, blädderblock, anteckningsblock och pennor. Förfriskningar som vatten, frukt och godis ingår alltid i er bokning.

Måltider såsom förmiddagskaffe med smörgås eller kanske frukost, en vällagad och smakfull lunch samt eftermiddagskaffe med hembakad paj och vaniljsås serveras i glasverandan med utsikt över sjön Emten. Vid varmt och behagligt väder finns möjlighet att inta måltiderna utomhus under tak i loggian.

Ni är under er konferens de enda gästerna här på pensionatet vilket ger er möjlighet till trygga och goda samtal samt arbetsro.

För offert, kontakta Margaretha på mobil 073-18 27 996 eller maila fredriksonspensionat@eggby.net





 
Förslag på konferensupplägg
Under Coronapandemin anpassar vi er konferens efter rådande restriktioner gällande antal personer och utrymme per person. Antal konferensdeltagare i nedanstående förslag förutsätter ett normalläge.

Dagkonferens, max 18 deltagare
  • Efter er ankomst serveras frukost alternativt kaffe och en matig smörgås.
  • Konferens hela förmiddagen.
  • Säsongens lunch med sallad, bröd, smör, lättdryck, kaffe och kaka.
  • Frisk luft och promenad i vår trädgård.
  • Konferens under eftermiddagen med avbrott för eftermiddagskaffe med hembakad paj och vaniljsås.
  • Avslutning.

Tvådagarskonferens med middag och övernattning, max 8 deltagare

Dag 1:
  • Ankomst vid lunchtid.
  • Incheckning. Det finns fyra dubbelrum med enkelsängar.
  • Säsongens lunch med sallad, bröd, smör, lättdryck, kaffe och kaka.
  • Konferens under eftermiddagen med avbrott för eftermiddagskaffe med hembakad paj och vaniljsås.
  • Innan middag gemensamma aktiviteter, t.ex. en kort vandring på närliggande vandringsleder, bouleturnering eller trekamp.
  • Trerätters middag lagad med livsmedel och smaker från Vallebygden.
Dag 2:
  • Serverad frukost.
  • Konferens hela förmiddagen med avbrott för förmiddagskaffe och mjuk kaka.
  • Säsongens lunch med sallad, bröd, smör, lättdryck, kaffe och kaka.
  • Avslutning.